21.3.17

Fotos dissabte 18 de març

Per veure totes les fotos de dissabte fes clic aquí

XALOC: Xaloc va començar la tarda pintant les figures de fang que havien fet la setmana anterior, després de pintar les seves figures de fang, van entrar en una sala i es van trobar un tipi que els hi havien deixat els vitagers.


MIGJORN: Migjorn van començar la tarda a Les Esmandies, però després van baixar a Plaça Santa Anna a fer el megataller de capgrossos. Allà tots van poder provar que sent un enxaneta cada cop que corona un castell, s'ho van passar d'allò més bé.


GREGAL: Gregal van  començar la tarda fent una dinàmica sobre els seus objectius a la vida i la seva importància i prioritat. Despre´s de beranar van fer una joc en que havien de fer canvis i fixar-se en quins eren. Finalment han jugat al poble s'adorm.



MESTRAL: Mestral van començar la tarda fent la rotllana per explcar-li la setmana. Després van començar a treballar els valors primer de tot van treballar l'entesa tot fent un joc, i van pensar una mica en que volia dir entesa. Després de treballar l'entesa i de beranar, van treballar el progressisme, que és un altre dels valors que li toca treballar de cara a la propera assemblea per la renovació de l'ideari.