7.1.15

Benvingut, 2015!

Després de les festes i amb un any acabat d'estrenar, és hora d'explicar-vos les novetats que tindrem aquest any a l'Esplai Garbí.
Si el 2014 va començar amb un bloc totalment renovat, aquest any us presentem 3 sorpreses:

1. Recuperem el YouTube de l'esplai!

Fa uns anys es va deixar d'utilitzar aquesta pàgina del perfil de l'esplai, però últimament ens trobem amb molts vídeos de grans moments viscuts a l'esplai i en sortides. És per això que recuperem la nostra pàgina de Youtube amb alguns vídeos nous i molts d'altres que ens esperen!
Per entrar-hi, heu d'anar a: www.youtube.com/EsplaiGarbi

2. Torna el Garbuix!
Fa uns quants anys, també, l'Esplai Garbí va veure néixer la seva revista. Després d'alguns cursos d'inactivitat, recuperarem aquesta revista, de publicació trimestral, que pretenem fer entre infants, joves, monitors/es i famílies. Més endavant en sabreu més!

3. La botiga de l'Esplai Garbí
Samarreta, buff, boc'n'roll, gots, CD... Ja podeu descobrir tots els articles de l'esplai, a preus ben barats, que podeu aconseguir qualsevol dissabte! Fotos, descripció i preus, a la nova secció del bloc: la Botiga!
Podeu entrar-hi fent clic a la següent imatge:
http://esplai-garbi.blogspot.com.es/p/botiga-esplai-garbi.html

A més, us donem algunes dades sobre les visites del bloc des de la seva renovació el gener del 2014 fins a final del mateix any, en comparació amb l'any anterior:



Per últim, us recordem que aquest dissabte, dia 10 de gener, tornem a fer esplai! Fins aviat!