9.2.14

Fotos de dissabte 8 de febrer

Un nou dissabte, els infants del Garbí van fer un munt d'activitats. Una excursió, creps i jocs, entre les activitats dels grups garbitencs. Aquí en teniu fotografies i la crònica!

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van tenir un dissabte molt complet, ja que al matí van anar d'excursió a l'ermita de Sant Hilari de Cardedeu i a la tarda van fer de modistes acabant la roba d'en Tramuntanu, el seu nan, que està a punt de ser acabat!
Aquí teniu una petita mostra de les fotos, però en teniu un àlbum sencer fent clic aquí.



GREGAL
Els infants de Gregal van fer, durant la primera meitat de la tarda, diversos jocs amb cadires que els van agradar molt. Durant la segona part de la tarda van acabar d'organitzar i van començar a preparar el seu Telenotícies, cosa que van fer amb moltes ganes i energia!


ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar van gaudir d'un nou dissabte a l'esplai amb la incorporació de la Marta, una monitora que ha estat uns mesos estudiant fora. Van començar la tarda jugant al bote-bote i després van fer unes creps bonísssimes que van menjar-se amb gana i ganes.


MESTRAL
Els mestralencs i les mestralenques van anar al Parc Central a jugar al Pi i al Risc. Més tard van tornar a l'esplai i van anar a comprar per fer l'activitat de la segona part de la tarda.


LLEVANT
Els i les joves de Llevant van començar la tarda amb una interessant conversa i van seguir-la amb una gravació. Per acabar la tarda, van unir-se a Mestral.