6.12.13

Fotos de la Sortida de Tardor 2013

El cap de setmana passat vam fer la Sortida de Tardor, que va consistir en una activitat conjunta durant dos dies. Aquí en teniu la crònica i alguna foto.




Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, els infants, les monitores i els monitors de l'esplai Garbí vam renunir-nos a les 10 del matí a Les Esmandies. Mentre anàvem arribant tots i totes, vam jugar a jocs de tota la vida com les bitlles catalanes, les curses de xapes, xanques...
 
Més tard vam anar a la Plaça Occitània per jugar a jocs nous més mogudets, que ens van ajudar a combatre el fred que feia. Tot seguit vam dinar a Les Esmandies, el nostre local, i després vam separar-nos per edats per seguir jugant, fent activitats, o inclús ballant o tocant la guitarra.
Tramuntana va jugar a un joc cooperatiu d'habilitats. Gregal i Orsar van fer jocs mogudets. Mentrestant, Mestral i Llevant van conèixer al grup de Falcons de l'esplai SCV d'El Clot, que van venir a passar part del cap de setmana amb nosaltres, a Les Esmandies.


Un cop acabades les activitats de tarda, vam sopar amb ells i elles i després van unir-se al joc de nit que van fer Mestral i Llevant al Parc Central. El joc de nit de Gregal i Orsar va consistir en trobar unes pistes màgiques que s'il·luminaven i que estaven amagades, i Tramuntana va adormir-se tot escoltant un conte pensat per les seves monitores i monitor.

 
Diumenge al matí vam llevar-nos ben d'hora per fer les motxilles i esmorzar per acomiadar-nos dels amics i amigues de l'esplai d'el Clot, ja que vam marxar al centre de Mataró per anar a veure un espectacle de circ!! Els nens i nenes no ho sabien perquè era sorpresa, i els va agradar molt. Per acabar vam tornar a l'esplai i cadascú va tornar a casa seva.
 

Si voleu veure totes les fotos de la sortida, feu clic aquí.

RECORDATORI!
Us recordem que aquest dissabte, 7 de desembre, no fem esplai. Així doncs, ens veiem el dia 14 a dos quarts de cinc amb l'energia de sempre!