16.12.13

Fotos de dissabte 14 de desembre

Després de la Sortida de Tardor i del pont de la setmana passada, ja teníem ganes de retrobar-nos amb els grups de cada dissabte i fer activitats i jocs molt divertits, i així ho vam fer!
Aquí en teniu les fotos i l'explicació de què vam fer.

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana segueixen molt implicats fent el seu nan, al qual ja han posat nom: Tramuntanu. Aquesta setmana van folrar les parts de la cara i van deixar-ho tot enllestit de cara a pintar-lo i acabr-lo del tot al gener. Després de berenar van preparar l'actuació que faran la setmana que ve abans de cagar el tió!



GREGAL
Aquesta setmana, Gregal va jugar a jocs cooperatius potenciant el treball en equip, i després van preparar l'actuació que ens ensenyaran a tot l'esplai i a totes les famílies la setmana que ve abans de cagar el tió.



ORSAR
Els infants d'Orsar van fer una petita excursió al centre de Mataró per anar a saludar els rucs que hi havia a la Plaça Santa Anna. Tot seguit van mirar les paradetes de Nadal que hi ha a la plaça i van tornar a Les Esmandies per preparar la que serà la seva actuació del tió, la setmana que ve.



MESTRAL i LLEVANT
Els grups de joves del Garbí van ajuntar-se aquest dissabte per fer una activitat que els va sorprendre des de que van entrar a Les Esmandies a dos quarts de cinc. Els seus monitors i monitores els tenien pensada una activitat de circ que van venir a impartir dos dels nois que van actuar al circ que vam anar a veure durant la Sortida de Tardor. Van fer de malabaristes i trapezistes i els va encantar una tarda tant especial!


PRE-MONITORS/ES
Aquest curs, els que fins al juny eren un grup de joves garbitenc, han passat a ser monitors i monitores des que vam començar aquest curs. Tal i com ells han demanat, de tant en tant fan alguna formació per iniciar-se al monitoratge d'una manera més entenedora, ja que les formacions les fan actuals o antics monitors i monitores sobre temes que ells i elles mateixos han demanat saber-ne més. Dissabte passat a la tarda, en comptes d'anar amb el grup on són monitors habitualment, van fer una formació amb dues ex monitores, l'Aina i la Glòria.




SOBRE LA SETMANA QUE VE...
Com podeu veure, un dissabte més ens ho vam passar molt bé! Aquesta setmana farem l'últim dia d'esplai del 2013, on cagarem el tió i veurem les actuacions que han preparat per grups. Durant la setmana us informarem més sobre el tema, així que atents i atentes al correu!

Bona setmana!