11.11.13

Fotos de dissabte 9 de novembre


Dissabte passat tots els grups van viure intensament l'energia de l'esplai a la seva manera. Els i les més grans van passar tot el cap de setmana a Arenys, i la resta vam fer esplai durant l'horari habitual.

Aquí en teniu un recull de fotos!

TRAMUNTANA
Els garbitencs més petits van anar al Parc Central a jugar durant gran part la tarda. Van conèixer jocs nous i també van jugar als jocs de sempre que tant els agraden. Després van dibuixar-se a sí mateixos per posar el seu granet de sorra pel mural de la Ronda O'Donell.
RECORDEU QUE, AQUEST CAP DE SETMANA, TRAMUNTANA NO CAL QUE DUGUI BERENAR!





GREGAL
Els nens i les nenes de Gregal van estar buscant pistes pertot l'esplai i després van decorar testos pintant-los amb pinzells amb pintures de colors. Qui sap si ben aviat hi veiem alguna planta!!




ORSAR
Els infants d'Orsar aquest dissabte van estar jugant a jocs cooperatius. Van haver de resoldre unes quantes proves sense tocar el terra de la sala i havent de treballar juntes pel seu objectiu.




JOVES (Mestral i Llevant)
Al llarg de dissabte i el matí del diumenge, Mestral i Llevant van estar a Arenys amb la resta de joves dels esplais d'Esplac del Sector Maresme. Dissabte al matí van sortir ben aviat des de Mataró i van esmorzar quan van arribar a Arenys. Després van pujar fins a la casa de colònies on van estar fent jocs, activitats i formacions coneixent a la resta de nois i noies dels esplais maresmencs durant els dos dies.
Foto: Aquest cap de setmana, Mestral i Llevant són al DeCap, la trobada de joves del sector Maresme. Allà hi faran jocs, activitats i formacions amb la resta de joves d'esplais maresmencs. Que vagi molt bé!
La resta de grups ens veiem aquesta tarda a Les Esmandies! 

 

Fins dissabte, família!